• Wedding Eve Styling Kleding
  • Wedding Eve Styling Tafel
  • Wedding Eve Weddingplanner
  • Landelijk Trouwen Wedding Eve

Persoonlijke en unieke trouwringen bij Circles Trouwringen

Interview met de gezichten achter Circles Trouwringen

Wie zijn de gezichten achter de stijlvolle en deskundige trouwringen specialist Circles Trouwringen in Zwijndrecht? Wat is hun passie voor trouwringen? Al ruim 16 jaar besteden zij aan elke klant veel aandacht. Zij hechten veel waarde aan een deskundig en goed advies. Lees hier al hun tips en aanbevelingen om de perfecte trouwring te vinden. 

Wie zijn de gezichten achter Circles Trouwringen?

“Wij zijn Herma & Wilfried, niet alleen zakelijk partners maar ook getrouwd en al ruim 16 jaar succesvol eigenaren van Circles Trouwringen”. “Wij runnen onze winkel elke dag met passie en steken daar veel energie in.” “Verder houden wij erg van lekker eten, tijd doorbrengen met onze kinderen en kleinkinderen en sporten wij graag”.

Wat is jullie passie voor trouwringen?

“Wij hebben een grote passie voor trouwringen. Het blijft bijzonder om met bruidsparen mee te denken om een ring voor het leven te vinden.” Het is niet zomaar een sieraad. Over 25 jaar moet een bruidspaar nog blij zijn met hun trouwringen.

Herma en Wilfried van Circles Trouwringen

Welke sfeer straalt jullie winkel uit?

“Wij vinden het heel belangrijk dat onze bruidsparen zich op hun gemak voelen in onze winkel. Onze winkel straalt een intieme, huiselijke sfeer uit. Het is een sfeervolle, lichte winkel waar bruidsparen op hun gemak kunnen rond kijken en aan onze mooie presentatie tafels plaats kunnen nemen om de ringen beter te bekijken en natuurlijk te passen.”

Wat is de beste tijd om te oriënteren op trouwringen?

“Het is verstandig om op tijd inspiratie op te doen voor jullie trouwringen. In principe is vier maanden voor de trouwdag voldoende tijd om mooie trouwringen te regelen. De levertijd van trouwringen is 4 tot 6 weken. Alle ringen die wij bestellen worden nauwkeurig door ons gecontroleerd en door het bruidspaar aan de vinger gepast voordat de trouwringen worden meegegeven. Alles moet perfect zijn!”

Wat is jullie beste tip om de perfecte trouwringen te vinden?

“Laat je goed informeren over de kwaliteit van de ringen en de legering. Er is zoveel mogelijk, in kwaliteit en in prijs. Een deskundig advies is heel belangrijk. De prijs van een ring is afhankelijk van de breedte en dikte van de ring, de kwaliteit van de steen of stenen en het gehalte van de ring . Wij gebruiken alleen 20% palladium in onze ringen.

Hoe kunnen trouwringen bij Circles worden gepersonaliseerd?

“ Wij bieden ontzettend veel unieke mogelijkheden om trouwringen te personaliseren. Uiteraard kunnen trouwringen worden gegraveerd. Nieuw is onze Insignety collectie waarbij de ring kan worden gepersonaliseerd met een afbeelding van de hartslag, een vingerafdruk of een tekst in eigen handschrift. Wij denken graag mee om een unieke, persoonlijke ring samen te stellen.

Lees hier meer over het personaliseren van trouwringen bij Circles Trouwringen.

Maak snel een afspraak om deskundig advies te krijgen bij het kopen van unieke trouwringen!

winkelinterieur trouwringenspecialist
trouwring met afdruk hartslag
mooie trouwringen

Meer weten?

Neem contact met mij op of bel direct 06-16483171

Kijk in de wereld van: volg Wedding Eve op Instagram voor inside inspiratie!

Ik ben Wedding Eve(line)

Wat leuk om kennis te maken!
Ik ben Eveline, eigenaar en oprichter van Wedding Eve (vaak wordt mijn naam afgekort met “Eve” of “Eef”).
Ik ben een gecertificeerde weddingplanner met een juridische achtergrond en een goed gevoel voor styling.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je weten of Wedding Eve nog beschikbaar is op jullie trouwdatum? Hebben jullie een vraag of willen jullie kennismaken?

Neem contact op! Ik vertel jullie graag meer.

+316 16 48 31 71
info@weddingeve.nl