• Wedding Eve Styling Kleding
  • Wedding Eve Styling Tafel
  • Wedding Eve Weddingplanner
  • Landelijk Trouwen Wedding Eve

Reviews

6 mei 2017 was onze dag! Onze reis naar 6 mei begon in september 2015 samen met Eveline Brand van Wedding Eve. Wij besloten het hele pakket bij Eveline af te nemen…en hebben daar geen moment spijt van gehad. Tot aan 6 mei was alles perfect geregeld. Alles klopte en op de dag zelf…wow echt petje af voor Eveline en haar collega Ellen. Voor iemand als ik die een behoorlijke control freak is en graag alles zelf regelt vond ik het in het begin lastig alles uit handen te geven. Maar het was het meer dan waard. Ze heeft een geweldige lijst van leveranciers, waarmee we bij enkele ook mee in zee zijn gegaan. Wij kunnen niet anders zeggen…PROFICIAT GEWELDIG TOP! We gaan je missen Eveline. Wij raden Wedding Eve dan ook zeker aan!!!!

Kate & Richard

Eveline, je bent de meest fantastische, optimistische, praktische, lieve, steunende, rust uitstralende, creatieve en simpelweg beste ceremoniemeester EVER!

Rolinka & Fabian

Wij kunnen Eveline aan iedereen aanraden. Niet alleen omdat zij een fijn, betrokken persoon is, maar ook omdat zij goed luistert naar de wensen van een bruidspaar, in staat is om snel te schakelen, creatieve oplossingen heeft en daar een dosis geduld aan toevoegt. Het thema en de kleuren gingen hand in hand; rustiek en romantisch. Kleuren als soft pink, burgundy en marsala. Eveline heeft ons ook op weg geholpen met het vinden van goede leveranciers waardoor het styling idee gerealiseerd kon worden. 
Eveline en haar team hebben onze wensen op de dag vertaald naar een dromerig sprookje, met oog voor detail. Toppers!

Fatima & Stephen

Eveline heeft onze bruiloft op een fantastische manier gestyled! Iets dat we zonder haar hulp nooit hadden kunnen realiseren. Het eerste gesprek met haar was heel prettig en voor ons was direct duidelijk dat wij gebruik wilden maken van Eveline’s expertise en ervaring. Het uit handen geven van de styling was een van de beste keuzes die we hebben gemaakt! En het eindresultaat op de dag zelf was zoals verwacht: fenomenaal!

Marit & Lucas

Wauw, wat was onze trouwdag bijzonder mooi en dat mede dankzij Wedding Eve! Onze visie van de dag heeft Wedding Eve tot in de puntjes uitgewerkt. De styling van onze intieme, romantische tuinbruiloft zag er prachtig uit. Daarnaast had Eveline als ceremoniemeester alles onder controle waardoor wij ons volledig op elkaar en onze gasten konden richten. We hebben ons geen moment zorgen gemaakt of alles wel goed verliep. Tijdens de dag hing er een ongedwongen en ontspannen sfeer, echt heerlijk! Eveline is echt een professional maar ook een super lieve, betrokken vrouw en wij zijn erg blij met haar bijdrage aan onze bruiloft.

Anneke & Jesse

Meer weten?

Neem contact met mij op of bel direct 06-16483171

Kijk in de wereld van: volg Wedding Eve op Instagram voor inside inspiratie!

Ik ben Wedding Eve(line)

Wat leuk om kennis te maken!
Ik ben Eveline, eigenaar en oprichter van Wedding Eve (vaak wordt mijn naam afgekort met “Eve” of “Eef”).
Ik ben een gecertificeerde weddingplanner met een juridische achtergrond en een goed gevoel voor styling.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je weten of Wedding Eve nog beschikbaar is op jullie trouwdatum? Hebben jullie een vraag of willen jullie kennismaken?

Neem contact op! Ik vertel jullie graag meer.

+316 16 48 31 71
info@weddingeve.nl