• Wedding Eve Styling Kleding
  • Wedding Eve Styling Tafel
  • Wedding Eve Weddingplanner
  • Landelijk Trouwen Wedding Eve

Stijlvol en kleurrijk trouwen bij Feel Good TentEvent

Alweer 1 jaar getrouwd!

Ruim 1 jaar geleden, op 23 juni 2017, zeiden Menno & Simone liefdevol “ja” tegen elkaar bij het mooie Landgoed Pijnenburg van Feel Good TentEvent. Zij wilden stijlvol en kleurrijk trouwen in het bos van Lage Vuursche. Mijn eerste Skype gesprek dat ik met hen had, was zo gezellig dat ik super blij was hun professionele ceremoniemeester & stylist te mogen zijn. Heel graag laat ik een aantal mooie beelden zien van hun stijlvolle en persoonlijke huwelijksdag.

Stijlvol en kleurrijk trouwen

Menno & Simone trouwden midden in de bossen op het prachtige Landgoed Pijnenburg van Feel Good TentEvent in Lage Vuursche. Wat een geweldige trouwlocatie! Buiten trouwen met alle gemakken en service en een super relaxte sfeer. Menno & Simone hadden voor de gasten een aantal leuke spelletjes meegenomen. Er werd door jong en oud gevoetbald, croquet gespeeld en gefrisbeed.

Menno & Simone maakten een origineel entree in een golfkarretje gedecoreerd met oude golf clubs. Heel toepasselijk want Menno is gek op golfen!

De ceremonie vond uiteraard buiten plaats. Midden in het bos met een tof houten prieel vol met kleine vaasjes met kleurrijke bloemen. Stel dat het had geregend was de mooie ruime tent van Feel Good TentEvent ook prachtig geweest. De tent is zo groot dat er een apart gedeelte is voor een ceremonie of diner en een apart gedeelte voor een borrel en feest.

’s Avonds brandde er knapperend, geurend hout in stoere vuurschalen en werd er een heerlijk bbq diner geserveerd. Een echte relaxte festival sfeer! De dag werd afgesloten met een knalfeest in de grote tent

Menno & Simone kozen voor een toffe kleurencombinatie van wit, mint, navy blue & zilver. Lampionnen, honeycombs, mooi satijnlint en bloemen maakten de locatie tot een stijlvol, hip plaatje!

Lieve woorden van Menno & Simone

De bruiloft van Menno & Simone was stijlvol, kleurijk en persoonlijk. Een heerlijke dag waarbij iedereen volop kon genieten! Zo fijn om dan na de bruiloft een super mooie review van dit lieve bruidspaar te mogen ontvangen:

“Gelijk bij het eerste gesprek voelde Eveline al heel goed aan hoe we onze bruiloft voor ons zagen. In de verdere voorbereidingen stelde ze de juiste vragen, dacht ze mee en nam ze ons dingen uit handen. Op onze trouwdag zelf liet ze merken dat zij en haar assistente alles onder controle hadden en dat zorgde ervoor dat wij de hele dag konden ontspannen.
Toen bleek dat een belangrijke leverancier niet op tijd kon zijn, heeft ze vliegensvlug alles geregeld en het programma omgegooid zodat de dag toch rustig door kon gaan. En dat had ze al gedaan voordat wij zelfs maar wisten dat er een probleem was. Geweldig!”

De leveranciers van Menno & Simone

Trouw -en feestlocatie: Feel Good TentEvent

Fotograaf:Blik & Bloos Fotografie

Videograaf: State of Dreaming Films 

Trouwpak: Rietbergh

Bruidsjurk: Covers Couture

Visagie & bruidskapsel: The Beautiful Bride Company

Drukwerk: Letterpers

Bruidsboeket & (pols)corsages: Bloemsierkunst Lemkes

Cupcakes: Tazzles Cake & Co

Golfkar (trouwvervoer): A1 Golfkar Verhuur

Trouwambtenaar: Gemeente Baarn

Zang & piano: Natasia Zeeman & Hans Jansen

Dominee: ds. Pedro Kuit

Trouwringen: Ten Boom Juweliers

Dj: SkyFly

Decoratie, gastenboek & taarttopper: Weddingdeco.nl

 

Willen jullie ook stijlvol en kleurrijk trouwen bij Feel Good TentEvent? Neem dan contact met mij op om jullie wensen en dromen te bespreken! Ik kijk er naar uit om van jullie te horen!

stijlvol en kleurrijk trouwen
ceremonie in het bos
trouwvervoer met toffe blikjes
Feel Good TentEvent Wedding Eve
spelletjes op buiten bruiloft
weddingplanner aan het werk
bruidspaar wandelen door bos
wedding signing
Gastenboek houten hartjes
Sweet table styling
Stylen van de cupcakes
ceremonie in het bos
Bedankjes op bruiloft
Styling bedankjes boom

Kijk in de wereld van: volg Wedding Eve op Instagram voor inside inspiratie!

Ik ben Wedding Eve(line)

Wat leuk om kennis te maken!
Ik ben Eveline, eigenaar en oprichter van Wedding Eve (vaak wordt mijn naam afgekort met “Eve” of “Eef”).
Ik ben een gecertificeerde weddingplanner met een juridische achtergrond en een goed gevoel voor styling.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je weten of Wedding Eve nog beschikbaar is op jullie trouwdatum? Hebben jullie een vraag of willen jullie kennismaken?

Neem contact op! Ik vertel jullie graag meer.

+316 16 48 31 71
info@weddingeve.nl